Interpretarea viselor in care apare un absorbant indiferent de ce natura este el, se refera la capacitatea ta de a atrage ceva anume. In functie de ceea ce iti apare, ne putem face o idee mai buna, de exemplu daca visezi ca atingi o rana cu un absorbant pentru a reface inseamna ca vei putea sa treci cu bine peste greul care te atseapta, vei reusi sa uiti anumite probleme, daca rana este in dreptul inimii inseamna cavei trece cu bine peste o deceptie, vei reusi sa uiti ca cineva te-a ranit foarte tare, vei putea sa ierti. Daca rana este la cap inseamna ca vei uita unele lucruri esentiale pentru tine, iar daca folosesti un absorbant ca sa te cureti inseamna ca vei avea parte de foarte momente de binefacere, de calmare, in plus aici ne mai pute referi si la faptul ca vei reusi sa iti cureti sufletul. Absorbantul din vis asa cum am precizat la inceput mai sugereaza si capacitatea ta de a atrage totul in jur, indiferent ca este vorba despre necazuri sau ca este vorba despre anumite persoane.

Daca visezi un absorbant nefolosit inseamna ca trebuie sa te pregatesti, deoarece te atseapta multe icnercari, daca visezi un absorbant plin de sange, folosit pentru menstruatie atunci conotatia este mult mai puternica, mai ales pentru ca ea sugereaza de cele mai mult ori suferinta in dragoste, inselaciune, tradare, durere multa. Pentru femei, visul in care apare un absorbant este foarte complex, deoarece sugereaza feminitatea lor, insa daca apare unei femei care nu mai are menstruatie, deci se afla la menopauza, atunci interpretarea este una de natura psihologica, ea referindu-se la melancolia cauzata de inaintarea in varsta, la pierderea fragilitatii, a senzualitatii, incapacitatea de a mai putea fi mama.

Daca visezi ca folosesti un servetel  absorbant pentru a sterge ceva inseamna ca vei avea parte de foarte multe probleme, deoarece incerci sa cureti mizerie pe care altii au facut-o sau mai bine zis incerci sa stergi, sa musamalizezi greselile celor din jur, insa in cele din urma numai tu vei avea de suferit. Daca visezi ca folosesti un servetel absorbant pentru a te sterge pe fata inseamna ca vei fi mintit, cei din jur te vor trada, iti vor spune vorbe mincinoase in fata, iti vor clati pur si simplu ochii. Daca visezi ca tu strgi pe cineva pe fata cu un servetel absorbant inseamna ca vei fi alinarea acelei persoane, mai alesdaca visezi ca o stergi de lacrimi.